La Policia Local de Benicarló té d’una aplicació per a consultar dades de vehicles i propietaris

Permet saber si el vehicle ha estat robat, si ha estat donat de baixa o si la matriculació ha estat suspesa

La Policia Local de Benicarló ja ha rebut l’autorització per a accedir a l’aplicació Prum-EUCARIS que permet consultar tot tipus de dades de vehicles i dels seus propietaris, matriculats a Espanya o a altres països d’Europa.

Depenent del país de procedència del vehicle, es pot consultar, entre altres dades, si un vehicle està assegurat, donat de baixa o ha estat exportat. També si la matriculació està suspesa o donada de baixa per destrucció del vehicle, si la rematriculació està bloquejada, si s’ha expedit un duplicat del permís de circulació o si ha estat robat el vehicle, la matrícula o la documentació.

A banda dels vehicles d’Espanya, l’aplicació permet consultar dades d’altres 34 països europeus, com Portugal, França, Itàlia, Alemanya o Suïssa.

Directe