José Martí posa en valor les 700 desinfeccions que han fet els bombers

Han actuat front al coronavirus en pobles i pedanies de tota la província

José Martí posa en valor les 700 desinfeccions que han fet els bombers

El president de la Diputació, José Martí, ha visitat la localitat d’Orpesa, on els bombers del parc del Consorci Provincial de la localitat han realitzat labors de desinfecció en el centre salut i l’ajuntament. In situ, acompanyat per l’alcaldessa i diputada provincial de Medi Natural, María Jiménez, i el diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha agraït la labor realitzada per aquests operaris. Segons ha explicat el mateix Martí, des del començament de la pandèmia els bombers dels 9 parcs de voluntaris i professionals i els bombers forestals que es troben baix la direcció del Consorci Provincial han realitzat un total 690 accions de neteja i desinfecció en pobles i pedanies de la província.

El president Martí ha comprovat les tasques de desinfecció en el centre salut i l’ajuntament d’Orpesa

El president ha destacat “la importància” de la labor que desenvolupen els bombers, “el buc insignia de la Diputació”, que “està d’acord amb la nostra intenció de posar-nos al costat dels ajuntaments i les persones que viuen als pobles, màximament en uns temps tan complicats de ‘pestes i tempestes’ com els del COVID, en els quals la higiene i la desinfecció resulten molt més determinants”.

Martí ha felicitat el diputat Ibáñez per la important labor que realitza en el Consorci per a fer front a les emergències meteorològiques o d’una altra naturalesa que es produeixen al llarg de l’any i durant la pandèmia. Sobre aquesta última, ha recordat que els voluntaris de Protecció Civil del Consorci s’han ocupat de portar els medicaments als seus domicilis als pacients oncològics en els moments més crítics de la emergència sanitària per a no posar en risc la seua salut desplaçant-se fins a l’Hospital Provincial.

Directe