Càlig desinfecta el poble dues vegades per setmana

A l'escola la desinfecció és diària per a les zones comuns

Càlig desinfecta el poble dues vegades per setmana

L’Ajuntament de Càlig continua duent a terme dues vegades per setmana els treballs de neteja i desinfecció d’espais públics de la població, com ara locals, parcs i edificis municipals, així com dels contenidors de recollida de brossa dels carrers i vials de la població, amb l’objectiu de minimitzar la transmissió de la COVID-19 i lluitar contra l’emergència sanitària que es viu actualment.

La població també rep una desinfecció setmanal dels seus espais públics per part d’efectius del Parc Comarcal de Bombers del Baix Maestrat, que duent a terme esta tasca cada divendres. Així mateix, també es continuen realitzant les desinfeccions i freqüències de neteja de zones com ara el centre educatiu públic, el CEIP Felicinda Collell, a través del conserge a l’escola, que s’encarrega de realitzar desinfeccions diàries de les zones comuns del col·legi.

Directe