L’Ajuntament de Vinaròs trau a licitació l’explotació del bar de l’ermita

Les ofertes es podran presentar via telemàtica fins al 23 de febrer

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la regidora de Transició Ecològica, ha tret a licitació el contracte per a l’explotació del bar de l’ermita per un termini de tres anys. Cal destacar que les condicions inclouen el manteniment i neteja del recinte de la plaça de l’ermita, així com la utilització de les cavallerisses per a esdeveniments.

D’altra banda, cal assenyalar també que un dels aspectes més importants de la contractació serà l’organització d’activitats culturals i de conscienciació mediambientals per a ajudar a dinamitzar l’ermita i conservar el paratge natural.

Quant a les ofertes, es podran presentar fins al 23 de febrer de manera telemàtica través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l’Estat, on també trobaran tota la informació dels plecs de condicions.

Directe