Benicarló s’integra al Pla Resistir, que suposarà una inversió de 893.744 euros

Adreçat a persones treballadores autònomes i microempreses amb un màxim de 10 persones treballadores

L’Ajuntament de Benicarló s’ha integrat, a través d’un decret d’Alcaldia, al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, que inclou ajudes per a cada municipi emmarcades en les Ajudes Parèntesi. A través del pla, l’Ajuntament rebrà 893.744 euros, que posteriorment distribuirà entre els sectors més afectats per la covid-19. D’aquesta quantitat total, l’Ajuntament aportarà el 15 %, 134.061,60 euros, mentre que la Generalitat aportarà el 62,5 % i la Diputació de Castelló el 22,5 %.

En concret, les ajudes contemplen que cada persona autònoma o microempresa (com a màxim 10 treballadors) de Benicarló, dels sectors més afectats, rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Els sectors que es veuran beneficiats per les ajudes són el de la venda ambulant, l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i les activitats turístiques, de creació, artístiques, d’espectacles, esportives, recreatives i d’entreteniment.

Directe