Palanques aposta en contractes per a treballar al municipi

Amb els programes d’ajudes de la Generalitat Valenciana EMPUJU i ECOVID

Les ajudes a la contractació EMPUJU i ECOVID arriben a Palanques. Amb el programa EMPUJU es va incorporar una treballadora a mitjans de desembre per a executar tasques administratives, tant per al consistori com per a qualsevol habitant de Palanques que necessite ajuda. Gràcies a la seua incorporació, l’ajuntament de Palanques es troba obert els dilluns, dimarts i divendres de 9 a 15 hores i els dimecres de 15 a 20 hores.

A banda de dur a terme funcions administratives, la beneficiària d’aquesta ajuda de treball també participarà en la promoció de projectes culturals i educatius, tindrà accés a l’arxiu municipal per fer-ne un inventari i planificarà activitats per al municipi de Palanques.

El programa ECOVID va arribar al municipi a principis de desembre. La treballadora contractada amb aquesta ajuda té tres funcions principals:

▸ Donar suport a l’equip de serveis socials del municipi i assistir a persones de la tercera edat
▸ Controlar les entrades i eixides dels locals públics i d’ús comú i desinfectar-los
▸ Donar suport a labors d’informació

Aquestes tasques són de vital importància per prevenir la presència de la COVID-19 a Palanques. Aquests programes d’inserció laboral tenen una durada establerta, l’EMPUJU dura un any i l’ECOVID set mesos. Tot i ser de manera temporal, aquestes dues incorporacions són una gran notícia per al municipi de Palanques.

Directe