Més de 400.000€ per a millorar l’accessibilitat i seguretat dels polígons industrials

S'han presentat dues memòries a l'IVACE amb l'objectiu de modernitzar el polígon est i oest

L’Ajuntament de Peníscola en Ple va aprovar fa a penes uns dies les memòries valorades que l’administració local ha presentat al Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), amb l’objectiu de modernitzar els polígons industrials de la població.

Aquestes memòries contemplen la millora d’aquests espais amb una sèrie d’actuacions previstes que superen els 400.000€, “la participació en la convocatòria per a aquestes ajudes podrà suposar-ne la millora i la modernització a través de la dotació de millors i majors infraestructures i serveis, amb l’objectiu de facilitar l’expansió de les empreses actualment assentades en els polígons i atraure noves inversions que generen valor i ocupació per a la població” ha valorat l’edil de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira, qui ha confirmat la sol·licitud de la subvenció.

Les obres previstes en les memòries remeses inclouen la millora de l’enllumenat i la seua eficiència energètica, la millora de la mobilitat urbana en aquests entorns, la implantació d’un ecoparc, la seua millora paisatgística, la implantació de zones verdes, una substanciosa millora viària, l’habilitació d’aparcaments, la construcció de més vials i voreres, la millora de la xarxa de sanejament, la millora del subministrament d’aigua potable amb augment del cabal de proveïment, la instal·lació de fibra òptica, la millora del sistema de vigilància i una connexió directa amb l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals.

Totes aquestes millores es contemplen per als dos polígons existents i reconeguts en l’administració autonòmica per al terme municipal de Peníscola, denominats Polígon industrial Est el situat entre la carretera N340, la Ratlla del Terme i el camí dels Vila-rojos amb una superfície de més de 312.000 metres quadrats; i Polígon industrial Oest, situat en l’altre costat de la mateixa carretera N-340, amb més de 112.000 metres quadrats.

Directe