L’Ajuntament inicia les obres de conversió en zona de vianants del carrer de l’institut

Els treballs s’extendran al llarg de mes i mig i pretenen millorar la seguretat a l'entorn del centre

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha començat aquesta setmana els treballs per a desenvolupar les obres de conversió en zona de vianants en el vial en el qual es troba l’institut del municipi, l’IES Alfred Ayza. El carrer Tramuntana patirà una transformació important per evitar el trànsit de vehicles i millorar així la seguretat a l’entorn del centre.

“És una reivindicació de la comunitat educativa a la qual responem de manera definitiva, fins al moment es realitzaven talls al trànsit però d’aquesta manera s’assegura un entorn molt més adequat per al centre educatiu en el qual els alumnes i professors podran accedir i eixir del recinte amb major comoditat” ha explicat el mateix regidor de l’àrea, Jorge Rovira, durant la seua visita a l’inici de les obres juntament amb l’alcalde, Andrés Martínez, qui ha sol·licitat diligència en l’acompliment dels terminis.

L’obra preveu executar-se en mes i mig, aproximadament, i suposa una inversió de més de 41.000 euros.

Directe