Morella celebra avui el ple de gener

En la sessió s'aprovarà per quatre anys més el pla d'infància

L’ajuntament de Morella celebra aquesta vesprada el seu ple ordinari del mes de febrer, de manera presencial i telemàtica. En la sessió es donarà compte del contracte derivat de l’acord marc del subministrament d’energia elèctrica adjudicat per la Diputació provincial, en l’àrea d’hisenda.

En l’àrea de planificació i millora de la ciutat, s’informarà de la prevenció i protocol d’actuació de la nevada Filomena, i s’aprovarà la sol·licitud de subvenció de millora i modernització de la seguretat, il·luminació del polígon industrial les casetes. En l’àrea d’educació s’aprovarà per quatre anys més el pla local d’infància; i per acabar, en l’àrea de benestar social, les bases per a la concessió del 0’7% a les ONG’s.

Directe