Vilafranca agraeix l’esforç de tots els que han treballat per la gran nevada

L’Ajuntament també ha apuntat que a les zones de nucli antic s’ha optat per realitzar la neteja manual per obrir camí

L’Ajuntament de Vilafranca ha manifestat el seu agraïment a tots els que han fet possible mitigar els efectes de la gran nevada Filomena.L’alcaldessa, Sílvia Colom, i el tinent d’alcalde i regidor de Serveis Públics, Cándido Andrés, han assenyalat que l’Ajuntament, com en anteriors grans nevades, ha decidit contactar amb els responsables de carreteres per treure tota la neu de les avingudes principals del municipi per facilitar el trànsit. Colom i Andrés han agraït la disposició de Carreteres per executar amb rapidesa aquesta tasca.

Des del consistori s’ha agraït als responsables de carreteres, bombers, empleats municipals, veïnat i en definitiva a tot el personal que ha treballat per fer front a Filomena.

En aquest sentit s’ha destacat el paper de les màquines que va contractar el municipi per netejar carrers i camins, l’esforç de tot el personal de les llevaneus, la brigada municipal i la resta de personal, el reforç de dues pales de la Diputació amb els bombers i la coordinació que ha existit entre totes les administracions i serveis per resoldre les incidències en la mesura de les possibilitats.

L’Ajuntament també ha apuntat que a les zones de nucli antic s’ha optat per realitzar la neteja manual per obrir camí i així no acumular neu a les portes dels habitatges. Es tracta de carrers molt estrets en les que l’accés i maniobrabilitat de la maquinària és complicat. El consistori ha agraït la comprensió i paciència de tot el veïnat davant els problemes ocasionats per la neu. Així mateix s’ha recordat que una altra de les prioritats ha estat sempre mantenir en bon estat els accessos als principals serveis públics: col·legi, IES, centre sanitari o la unitat del Samu.

Directe