Morella i l’AMPA signen el conveni de col·laboració pel servei de l’Escola Matinera

Aquest l’utilitzen 36 alumnes i compta amb cinc monitores i monitors per a facilitar la conciliació familiar

L’Ajuntament de Morella i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del CEIP Mare de Déu de Vallivana van signar ahir el seu primer conveni de col·laboració. Així, aquest fa referència, principalment, al servei de l’Escola Matinera que pretén facilitar la conciliació familiar. Així, aquest ha vist incrementat el nombre de monitors i monitores i les despeses en general a causa de les mesures enfront de la COVID-19. D’aquesta manera, el conveni té l’objectiu de sufragar aquestes despeses.

Actualment l’Escola Matinera l’utilitzen 36 alumnes i compta amb 5 monitores i monitors. Així, es tracta de dos més que altres anys a causa de l’augment dels grups a causa de la pandèmia i el seguiment del protocol per a fer-li front. Cal recordar que l’Escola Matinera va nàixer l’any 2014 i amb una elevada demanda en cada curs escolar. Aquest consisteix en un espai d’atenció a l’alumnat des de les 9.00 hores fins a les 10.00 hores.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “es tracta d’un servei molt important per a la conciliació de les famílies de Morella i cada vegada té més demanada”. L’edil ha explicat que “actualment hi ha 36 alumnes, però ha arribat a tindre’n més de 45” i ha afegit que “en aquest curs escolar s’ha incrementat el nombre de monitores i monitors a causa de la pandèmia i garantir la salut i seguretat en aquest servei”. Finalment, ha volgut “agrair a la nova junta, que fa poques setmanes que han entrat, la seua implicació, així com a l’anterior pel seu treball i col·laboració”.

També la presidenta de l’AMPA, Bea Manrique, ha explicat “la necessitat d’aquest servei al centre escolar per la gran quantitat de famílies que l’utilitzen cada curs” i ha aprofitat per a “agrair a l’Ajuntament de Morella la seua col·laboració en mantindre aquest servei”.

Directe