Benicarló s’adherirà al fons de cooperació covid-19 de la Generalitat Valenciana

Els principals sectors beneficiaris del seran l'hostaleria o l'oci nocturn

L’Ajuntament de Benicarló s’adherirà al fons de cooperació covid-19 de la Generalitat Valenciana, que oferirà als ajuntaments capacitat econòmica per a ajudar les empreses i els autònoms que estan patint de manera més important els efectes de la pandèmia. En concret, el fons permetrà donar suport a l’activitat dels sectors de l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, les activitats recreatives, les activitats culturals, les associades a les festes tradicionals i les agències de viatge.

El regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha ressaltat la importància de què Benicarló s’adherisca a aquest fons de cooperació i ha confirmat que «a la previsió del pressupost per al 2021 ja tenim contemplada una partida de la Regidoria de Promoció Econòmica per a ajudes a empreses i autònoms, que és de la qual eixiran els diners per a adherir-nos al fons».

Aquest fons de cooperació covid-19 comptarà amb 120 milions d’euros, dels quals la Generalitat n’aporta un 50%, un 30 % les diputacions i un 20% els ajuntaments.

Directe