Morella se sumarà al pla d’ajudes del Fons de Cooperació COVID-19 de la Generalitat Valenciana

Estan destinades als sectors més afectats per les restriccions de la pandèmia

Un establiment de Morella tancat, en una imatge d'arxiu

Morella se sumarà al Fons de Cooperació COVID-19 que ha anunciat la Generalitat Valenciana amb ajudes als sectors més afectats per la pandèmia. Aquestes estan destinades, sobretot, a l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, activitats recreatives i culturals o agències de viatge, entre altres. Així, la Generalitat Valenciana aportarà el 50% de l’ajuda, la Diputació de Castelló el 30% i l’Ajuntament de Morella el 20%. De la mateixa manera, l’Ajuntament de Morella, mitjançant el servei d’ocupació i desenvolupament local, reforçarà la informació sobre totes les línies d’ajuda a mesura que es publiquen.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “estem en un moment complex i difícil a causa de la COVID-19 i és necessari la suma de totes les administracions per a donar suport al teixit econòmic més afectat. Per això ens sumarem a qualsevol iniciativa amb este objectiu”. L’edil ha afegit que “en els pressupostos de l’any 2021 ja es contemplen ajudes al sector econòmic que ha patit les conseqüències provocades per la pandèmia i, si és necessari, les anem a ampliar”.

A la vegada, l’alcalde ha fet una crida a la “màxima responsabilitat en tot moment i en tots els llocs amb les mesures davant de la COVID-19 i enfront de l’augment de contagis a nivell general” i ha volgut donar les “gràcies a totes i tots per la vostra implicació”.

Directe