Els desperfectes de la neu a Morella es poden comunicar per la “línia verda”

L’Ajuntament ha gestionat ja 400 peticions i incidències

La borrasca Filomena ha deixat la ciutat de Morella i els seus voltants amb importants gruixos de neu durant tota la setmana. D’aquesta manera, efectius de la Brigada Municipal de Morella, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló i altres serveis contractats han realitzat els treballs de neteja dels carrers de la ciutat i les carreteres d’accés a esta, així com els camins rurals i accessos a masies habitades i explotacions ramaderes.

Des de l’Ajuntament de Morella es fa una valoració positiva de tots els treballs enfront d’aquest temporal i es trasllada l’agraïment a tots els efectius i persones que han prestat la seua col·laboració. A més, les distintes regidories i la Policia Local han atés més de 400 peticions, les quals han anat des de la neteja i millora d’accessos, fins a la necessitat de menjar i medicaments a domicili, entre altres.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la nevada provoca moltes dificultats i problemes, sobre els quals s’ha treballat durant tota la setmana pels efectius de diferents cossos, de manera que fem una valoració positiva de tots estos treballs”. L’edil ha explicat que “no s’han produït incidències destacables” encara que ha aprofitat per a desitjar “una prompta recuperació a la persona que va patir l’accident amb el camió llevaneus en l’N-232”. Rhamsés ha reiterat que “cal tindre molta precaució amb el gel i els despreniments de neu” i ha recordat que “l’aplicació de Línia Verda està disponible perquè la població puga comunicar qualsevol desperfecte o incidència que siga necessària solucionar des dels serveis municipals”. Finalment, ha volgut “agrair el treball de tots els efectius i tota la gent que ha ajudat en els treballs de neteja de la neu per Morella i tot el terme”.

Encara que s’han netejat gran part de les vies de circulació, queden treballs per realitzar durant aquestos dies. Així, s’han netejat els aparcaments de l’Albereda pròxims a la ciutat i hi haurà efectius municipals de guàrdia durant aquest cap de setmana. A més, des de l’Ajuntament de Morella es recorda l’obligació de respectar els accessos als camins rurals per a facilitar els treballs de neteja que continuen en aquestos, així com l’accés a les finques d’explotacions ramaderes. En el dia d’avui també han continuat la retirada de neu de les teulades i també s’ha treballat en la resta dels pobles del terme de Morella.

Cal explicar que, a més del telèfon de l’ajuntament, l’aplicació de Línia Verda està disponible perquè la població comunique incidències i desperfectes a l’Ajuntament de Morella. Aquesta plataforma està disponible a través d’aplicació mòbil o web. Per a utilitzar l’app cal descarregar-se-la i seleccionar la ciutat. Morella en aquest cas. Una volta realitzat aquest procés, Línia Verda permet enregistrar incidències, geolocalitzar-les, a més d’incloure imatges i comentaris. A través de la web, també es poden enviar incidents, encara que aquesta demana un correu electrònic per a poder enviar la resposta.

Directe