“Anem a recolzar els sectors més afectats a nivell econòmic per la COVID-19″

Càlig s’adherirà al pla anunciat per la Generalitat Valenciana per tal de fer front a la crisi econòmica derivada de la pandèmia

L’Ajuntament de Càlig s’adherirà al pla anunciat per la Generalitat Valenciana per tal de fer front a la crisi econòmica generada per les restriccions imposades en la lluita contra la pandèmia de COVID-19, i que ha afectat a tots els nivells tant a la població en general com a les empreses i autònoms en particular i que estan patint un major impacte per les mesures de limitació d’horaris i activitat.

El fons de cooperació institucional permetrà fer costat als sectors més afectats econòmicament per les restriccions imposades en la lluita contra la pandèmia, i està dotat amb 120 milions. Es preveu l’aportació del 50% de la Generalitat, el 30% de les diputacions i el 20% dels ajuntaments, dels quals Càlig en formarà part.

L’objectiu d’aquesta acció és frenar la pèrdua d’ocupació i el tancament d’empreses en els municipis valencians, i tractar de preparar una ràpida recuperació de la Comunitat Valenciana.

El consistori calijó es troba ja a l’espera de la normativa que es plasmarà, previsiblement, en els pròxims dies, i que desenvoluparà els requisits i els criteris perquè els ajuntaments puguen participar directament en la concessió d’ajudes a les empreses i autònoms locals. “Anem a recolzar els sectors més afectats a nivell econòmic per la COVID-19 i ara ho podrem fer a través d’estes ajudes que ens permetran arribar a més empreses i autònoms”, ha afirmat l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs.

Directe