S’estan drenant i netejant els barrancs després del temporal marítim

L'Ajuntament de Vinaròs neteja les restes arrossegades pel temporal Filomena

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Brigada d’Obres i Serveis, du a terme les feines de neteja i drenatge tant dels barrancs com dels accessos que han quedat inundats pel temporal marítim de la borrasca Filomena. La finalitat és garantir la circulació correcta de l’aigua en cas de produir-se fortes precipitacions, així com permetre el pas correcte de vehicles i vianants.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “totes aquestes feines, especialment en els barrancs i desaigües de Saldonar i Salines, són necessàries per evitar que es puguen produir inundacions en cas de pluges”. D’altra banda, Morellà ha afegit que l’empresa encarregada del manteniment de platges, Cítrics Roquetes, també ha realitzat tasques de neteja de les restes arrossegades pel temporal marítim, per tal de garantir una costa en òptimes condicions.

Directe