Peníscola treballa per recuperar el passeig marítim després de la borrasca Filomena

Ha provocat desperfectes en la platja

El temporal Filomena ha provocat desperfectes en la zona de platges de Peníscola i aquest dijous continuen les tasques de neteja. Una vegada restablerta la circulació en els vials, en aquests moments estan treballant en la zona del passeig marítim dues màquines agranadores, una cuba d’aigua, una mini excavadora i una excavadora de grans dimensions. A més, per part del Ministeri, una màquina giratòria de grans dimensions està treballant dins de la platja per a redistribuir l’arena desplaçada.

Tot i que la borrasca Filomena s’ha deixat notar sobretot en l’interior de la província de Castelló i amb grans quantitats de neu, els efectes de la mateixa han arribat fins a la costa del nord de la província. La Policia Local, donada l’acumulació d’aigua en varis trams de l’Avinguda Papa Luna a conseqüència del temporal marítim, tallava el trànsit en la mateixa. A més, es tancava al trànsit “la Ratlla del Terme en la seua zona més pròxima al mar”.

Per la seua part, la neu arribava el 9 de gener a Peníscola, concretament la Serra d’Irta al seu camí a Vistahermosa o pel camí que va des de l’ermita de Sant Antoni fins a Santa Magdalena, com recollia l’Ajuntament de la localitat a les xarxes socials amb fotografies fetes per peniscolans.

Directe