Es prorroguen fins al 31 de gener les mesures extraordinàries municipals contra la covid-19

Benicarló té 162 casos actius, segons les dades oficials de sanitat

Una cambrera amb mascareta a Benicarló, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Benicarló ha decidit prorrogar fins al 31 de gener les mesures extraordinàries recollides en els decrets d’Alcaldia del 15 i del 21 de desembre passats amb l’objectiu de frenar l’augment de contagis que s’ha produït en els últims dies i que queda reflectit en les últimes dades que ha publicat la Conselleria de Sanitat, que reflecteixen que la localitat té 162 casos actius i, per tant, una incidència acumulada de 601,96 casos per 100.000 habitants.

La pròrroga suposa que continua vigent la prohibició de cedir espais públics municipals per a reunions d’entitats ni de particulars, com ara el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària, l’Auditori Pedro Mercader i altres. També continuaran tancats el parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i els parcs infantils i es manté l’ajornament de les activitats previstes amb guia turístic.

Es manté la suspensió d’actes amb assistència de públic organitzats i/o patrocinats per l’Ajuntament de Benicarló i d’activitats organitzades per entitats públiques o privades, de caràcter esportiu i cultural, en les instal·lacions municipals, així com a la via pública.

També continua suspesa l’activitat en el Centre de Dia El Collet. En canvi, es mantindran oberts el Centre de Dia per a Persones Majors Dependents Nou d’Octubre, així com la unitat de respir per a persones amb Alzheimer i el centre que gestiona Ateneu Maestrat per a persones amb dany cerebral sobrevingut.

Pel que fa als museus i sales d’exposicions, es permeten les visites de públic sempre que no superen 1/3 de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu i de les sales d’exposicions.

Directe