Benicarló adjudica l’arrendament de tres vehicles patrulla per a la Policia Local

És per a quatre anys i inclou l’opció de compra dels vehicles

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat un contracte de subministrament per a l’arrendament de tres vehicles patrulla tot camí per a la Policia Local, per un període de quatre anys, tot i que el contracte contempla l’opció de compra dels vehicles. Està previst que l’entrega es faça a partir del mes de febrer.

En concret, els vehicles seran híbrids i estaran totalment equipats per a la funció de patrulla, i duran les retolacions d’acord amb la normativa autonòmica. A més, un d’ells estarà equipat amb una mampara protectora transparent entre els seients de davant i de darrere, per tal de garantir la seguretat dels agents.

Pel que fa a les possibles despeses derivades del manteniment, assegurances, reparació i revisió dels vehicles, totes van a càrrec de les empreses adjudicatàries, que també s’hauran d’encarregar de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles, en cas de ser necessari.

La licitació estava dividida en tres lots, un per a cadascun dels tres vehicles, i s’han adjudicat a dos empreses diferents, per un total de 140.635,20 euros (IVA inclòs).

Directe