Benicarló aprova ajudes de més de 30.000 euros per a 70 empreses

S'ha subvencionat el 80% de la despesa generada per la covid-19, amb un màxim de 500 euros per empresa

L’Ajuntament de Benicarló ha aprovat atorgar 30.812,28 euros a 70 empreses de la ciutat, destinades a reduir l’impacte derivat de la crisi sanitària ocasionada per la covid-19 sobre els autònoms i les microempreses del sector terciari, que van estar afectades per cessament de l’activitat des de l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma.

En concret, les ajudes econòmiques es destinen a subvencionar despeses com el lloguer del local, la llum, l’aigua i la telefonia, a més de les despeses de gestoria dels mesos de març, abril i maig. S’ha subvencionat el 80 % de la despesa presentada, amb un màxim de 500 euros per empresa.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha destacat que «aquestes ajudes es van consignar per a protegir i donar suport al teixit productiu i social, amb l’objectiu de continuar l’activitat productiva i mantenir l’ocupació», i ha obert la possibilitat a activar una nova línia d’ajudes per al 2021, en funció de la incidència de la pandèmia sobre l’activitat econòmica.

Directe