Vilafranca aprova un pressupost de 2.241.337, inferior al de l’any passat

Al ple ordinari de gener l'Ajuntament aprova també l'adhesió al Circuit Valencià de Cultura

Vilafranca aprova un pressupost de 2.241.337, inferior al de l’any passat

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat aquest dilluns, de manera telemàtica el seu ple ordinari del mes de gener, primer que es celebra en aquest any 2021. Una sessió que servia sobretot per aprovar el pressupost que ha de regir els comptes en aquest nou any i que eixia endavant amb els vots a favor del grup socialista, l’abstenció del Partit Popular i el vot en contra de Compromís.

El consistori vilafranquí mantindrà l’ajuda a tot el teixit social de Vilafranca així com invertir en noves necessitats importants per al municipi. Es tracta d’un pressupost que descendeix respecte a les xifres de l’any 2020.

Silvia Colom és l’alcaldessa de Vilafranca

Al plenari també s’aprovaven per part del consistori vilafranquí algunes qüestions relacionades amb el servei de l’Alberg de La Parreta amb reglaments i ordenances. També es modificava un altra ordenança referent a l’administració electrònica.

Després d’haver segut Vilafranca, Capital Cultural de la Comunitat Valenciana en 2019 i 2020, l’Ajuntament aprovava l’adhesió al Circuit Valencià de Cultura.

Finalment, s’aprovava l’acceptació d’uns terrenys per part d’uns particularts als carrers Salvador i Benedito, Iglesuela, Mosqueruela i carrer Santa Teresa en la zona on s’ubica la Residència de la Gent Gran.

Directe