“Rhamsés gasta en sous cinc vegades més que en ajudes a autònoms”

El portaveu Jesús Lecha diu que "els veïns no entenen que l'alcalde aplique la llei de l'embut: la part ampla per als seus i l'estreta per als què sofreixen per la covid-19"

Lecha, en un plenari telemàtic

L’alcalde de Morella “gastarà en 2021 cinc vegades més a pagar als seus que a ajudar als autònoms, empreses i pimes que pateixen els estralls de la pandèmia. Així queda reflectit en uns comptes, les de l’exercici 2021, que el PSOE aprovava en solitari el mes passat i que el PP titlla d’irreals i antisocials”, segons apunta el portaveu del Grup Municipal Popular, Jesús Lecha.

“Els veïns de Morella no entenen que l’alcalde aplique la llei de l’embut sense posar-se roig. La boca ampla, per la qual tot val, és per als seus; l’estreta per a la població. Els òrgans de govern, els sous d’alcalde i regidors alliberats, les dietes, les atencions protocol·làries i el gabinet de comunicació s’embutxacaran en 2021 la barbaritat de més de 154.400 euros. Una suma gens menyspreable si s’atén la irrisòria quantitat que els socialistes han decidit dedicar als qui pateixen les conseqüències de les restriccions imposades pel Covid-19, 30.000 euros”, apunta Lecha.

El PP de Morella “lamenta que “els que governen l’ajuntament com si fóra el seu mas no els caiga la cara de vergonya quan hi ha autònoms que porten anys sense cobrar factures pendents de l’ajuntament i veïns que estan en un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) o en atur, directament, perquè s’han vist obligats a tancar els seus negocis”, al que afegeix que “destinar una mínima inversió de 30.000 euros és demostrar l’absolutisme il·lustrat en el qual s’haja instal·lat el PSOE i el seu alcalde, Rhamsés Ripollés, en primera persona. Governar per al poble però sense el poble”.

Des del PP, “continuarem exercint de dic de contenció de les polítiques corrosives de l’esquerra que en aquests moments d’absoluta crisi continuen corroint el nostre territori. És necessari un pla d’acció real i realista, amb ajudes directes, com ha fet Vall d’Alba als seus hostalers, amb la convicció que voler és poder i d’ajudar als qui ho necessiten. És urgent actuar per a garantir la salut, el benestar i l’ús dels nostres veïns”, ha considerat el regidor del PP.

Directe