Cinctorres té ja 29 positius actius i l’ajuntament pren mesures

Es tanquen temporalment diversos serveis municipals i es suspenen totes les activitats

L’Ajuntament de Cinctorres confirma que, a la localitat, hi ha actius al menys 29 casos de coronavirus a hores d’ara. Aquesta elevada xifra de contagis ha provocat que l’alcaldia hage pres mesures extraordinàries per a aturar l’avanç de la malaltia entre els seus veïns.

El decret, que entra en vigor avui mateix, indica que es tanquen temporalment diversos serveis municipals i es suspenen activitats. Aquestes mesures estaran en vigor de forma indefinida mentre continue la situació i les indicacions actuals.

▸ Unitat de Respir Familiar i Llar del Jubilat, en tractar-se de col·lectius de risc.
▸ Escola de Música
▸ Alberg municipal
▸ Biblioteca i club
▸ Oficina de turisme i museus
▸ Camp de futbol municipal, piscina i instal·lacions esportives i, per tant, les activitats programades.
▸ Suspensió del mercat dels dimarts
▸ Suspensió activitats i actes públics organitzats per l’Ajuntament.
▸ Suspensió de la cessió d’ús d’espais municipals per a la celebració d’activitats o reunions per part d’associacions i altres entitats (Alberg la Roca Marró, Local de Festes, Casa de la Cultura, zona acampada Verge de Gràcia, Refugi…)
▸ Suspensió de l’activitat en la Unitat de Conciliació Familiar, com a mínim fins al 10 de gener de 2021.

Cinctorres, a més, reorganitza els horaris i treballs per a reforçar els serveis de neteja d’edificis municipals, en la mesura que siga necessari. També demana evitar l’atenció presencial en dependències municipals, l’atenció es realitzarà amb cita prèvia via telefònica. En cas que aquesta es produïsca, mantindre una distància mínima d’1 metre. Atenció telefònica oficines municipals 964 18 10 01 i correu electrònic info@cinctorres.es

A més, també es pretén Reduir les visites i reunions del personal municipal i membres de la Corporació amb personal extern a les absolutament imprescindibles i necessàries per a garantir el funcionament dels serveis públics.

Des de l’Ajuntament, a més, s’aconsella a la població un confinament en els seus domicilis, com a mínim fins al 17 de gener, i només eixir per a l’estrictament necessari; a més, evitar viatges innecessaris o que no es consideren urgents per part de la població, sobretot viatges d’oci i culturals; evitar les aglomeracions i mantindre una distància mínima d’un metre o metre i mig, en la mesura que siga possible i aconsella a les associacions i entitats la suspensió d’activitats programades en les seues pròpies instal·lacions quan es preveja l’afluència important de persones.

Directe