Morella concedirà la Creu de Santa Llúcia a la lluita contra la covid-19

Els col·lectius i persones que han treballat front la pandèmia rebran el guardó el dia de Sant Julià

L’Ajuntament de Morella ha convocat un plenari extraordinari per al dia 7 de gener amb l’objectiu d’atorgar la Creu de Santa Llúcia de l’any 2020. En aquesta ocasió els col·lectius i persones que han lluitat davant la pandèmia de la COVID-19 rebran el guardó en aquesta sessió plenària de caràcter extraordinari.

A causa de les mesures de seguretat que s’han de seguir davant de la pandèmia, no es realitzarà acte protocol·lari per a entregar les distincions en el tradicional acte cívic del dia del patró Sant Julià. Tot i això, els gaiters de Morella sí que faran una Diana per a commemorar l’acte.

Les creus de Santa Llúcia distingeixen a persones i col·lectius que treballen per la localitat. L’any passat, els alcaldillos de les pedanies i la xarxa vives van ser guardonats.

Directe