L’Ajuntament facilita l’arribada d’Internet d’alta velocitat als polígons industrials

Per tal de millorar la seua competitivitat en els seus respectius sectors

El passat mes d’agost va entrar en vigor el Reglament d’ús de la xarxa de fibra òptica de les àrees industrials de les Capçades i carretera d’Ulldecona. Aquesta mesura permet a les empreses de telefonia sol·licitar l’ús d’aquesta xarxa per a oferir el servei d’Internet, una demanda que es va fer el passat mes de setembre i que l’Ajuntament va autoritzar a l’octubre a una de les companyies que va demanar l’explotació del servei. 21 empreses de les Capçades ja s’han connectat a la xarxa de fibra òptica i en les properes setmanes se n’afegiran noves dels polígons de la carretera d’Ulldecona i del Portal del Mediterrani.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “es tracta d’un servei molt necessari i reivindicat per les empreses instal·lades als polígons, per tal de millorar la seua competitivitat en els seus respectius sectors”. Així mateix, el regidor assenyala que “aquesta millora també suposa un reclam per a les noves empreses interessades en instal·lar-se als polígons de Vinaròs, com espais òptims amb serveis de qualitat i bona comunicació”.

Aquesta acció s’emmarca en el projecte de millora dels polígons, que té com a finalitat, impulsar la competitivitat de Vinaròs com a ciutat idònia per a la instal·lació de noves empreses. Una tasca que passa per millorar els polígons industrials per a propiciar la modernització de les empreses existents, en aquest cas amb la instal·lació de nous serveis del sector TIC i de l’economia del coneixement.

Directe