L’Ajuntament de Morella té “més de 300.000 euros d’impagaments” segons denuncia el PP

Jeús Lecha ha criticat la irresponsable gestió econòmica socialista

Segons denuncia el Partit Popular “el PSOE replicarà en 2021 el seu model de pressupost irreal i irresponsable traslladant al pròxim exercici les factures en el calaix que s’acumulen des de fa més de dos anys a l’Ajuntament de Morella. Més de 300.000 euros impagats, la major part d’impagaments de 2019, per un PSOE que segueix sense abonar als proveïdors els serveis prestats”. Així ho ha declarat Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella.

Lecha, que ha manifestat que el seu grup “no pot ser còmplice d’uns comptes ficticis, ha criticat la irresponsable gestió econòmica socialista que ha provocat que Morella degue, a les portes de 2021, més de 36.400 euros en rebuts pendents de llum”. Per al regidor, “el pressupost del PSOE amaga els problemes reals dels morellanos, nega el pagament de deutes pendents amb subministradors i dóna l’esquena a les necessitats de la nostra ciutat i pobles”.

En efecte, el pressupost “continuarà replicant en 2021 la imprudent gestió econòmica d’un equip que inverteix més en imatge que a resoldre els problemes dels veïns”. “Només així s’entén que en 2021 es continuïn arrossegant factures acumulades en el calaix per un import pràcticament idèntic al qual es dedica a inversions”.

Un impagament al qual se suma, a més “un escandalós retard en el pagament de serveis als qui treballen amb el consistori”. Continua dient com “a l’impagament de factures que el PSOE acumula des de fa més de dos anys cal afegir el retard de gairebé 9 mesos que l’alcalde tarda a pagar al comerç, empresa, autònoms i pimes. Els qui presten serveis a l’ajuntament esperen cobrar amb la mateixa diligència amb la qual els regidors perceben les seves nòmines. Seria el responsable”, ha postil·lat Lecha. “Pagar dintre del termini i en la forma escaient i no infringir la Llei de Morositat, com fa de manera habitual el PSOE al capdavant de l’Ajuntament de Morella”, ha manifestat el regidor del PP.

Directe