Ixen a licitació les obres de reforma i millora de l’accessibilitat del Conservatori

L’import és de 142.984,71 euros i el termini finalitzarà el 7 de gener

La plataforma de contractació del sector públic ha publicat la licitació de les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló. Els treballs s’inclouen en el Pla 135 de la Diputació de Castelló i consistiran a adequar les instal·lacions a la normativa vigent, especialment pel que fa a la millora de l’accessibilitat.

Les obres, que compten amb l’informe favorable de la unitat tècnica de la Conselleria d’Educació, consistiran a obrir una porta d’accés al carrer d’Hernán Cortés, independent de l’entrada actual, que comparteix amb l’Auditori Pedro Mercader. A més, també s’instal·larà un ascensor i s’habilitaran nous lavabos. L’import de la licitació és de 142.984,71 euros i el termini per a presentar les ofertes finalitzarà el 7 de gener.

Paral·lelament a les obres, que una vegada adjudicades tindran un període d’execució de tres mesos, els serveis jurídics municipals estan analitzant el conveni que hauran de signar la Generalitat i l’Ajuntament per tal de materialitzar el traspàs de la gestió del Conservatori. Prèviament, però, la Generalitat haurà de publicar un decret llei que establisca totes les condicions del traspàs.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta per la licitació de les obres i ha confirmat que «el traspàs de la gestió segueix els tràmits necessaris, de manera que esperem que per al curs 2021-2022 tinguem les obres executades i que el traspàs s’haja fet efectiu».

Directe