Dilluns tindrà lloc una Junta de Seguretat extraordinària per l’incidència de la covid-19

L’objectiu és coordinar actuacions per tal de reduir els contagis

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha confirmat que avui mateix convocarà una Junta de Seguretat extraordinària que tindrà lloc el proper dilluns amb l’objectiu de coordinar el treball de les forces de seguretat per tal de reduir la xifra de contagis a Benicarló.

Les últimes dades actualitzades ahir dimarts per la Conselleria de Sanitat donen a Benicarló una xifra de 159 persones positives, la qual cosa suposa una incidència de 588 casos per 100.000 habitants. «Aquestes dades ens obliguen a fer servir tots els mecanismes que tenim al nostre abast per tal de reduir les contagis», ha explicat l’alcaldessa.

«A més de mantindre les restriccions fins al 18 de gener —ha remarcat Xaro Miralles en referència al decret signat ahir mateix—, reunirem totes les forces de seguretat per a coordinar esforços i establir els controls necessaris per tal d’aconseguir un major compliment de les mesures d’higiene i protecció». «Anem de cara a unes dates —ha dit l’alcaldessa referint-se al Nadal— en què els contactes socials i familiars s’incrementaran i hem d’evitar com siga que les dades continuen empitjorant».

La Junta la presidiran l’alcaldessa, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i hi assistiran també el director de Salut Pública de Benicarló, Antonio López, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, l’inspector en cap accidental de la Policia Local, Juan Gasch, el tinent de la Guàrdia Civil a Benicarló, Ginés Parra, i representants de la Policia Autonòmica.

Directe