“Amb Mariano Rajoy l’N-232 ja estaria acabada però ara està només al 50%”

El portaveu popular considera que "el projecte no està avui culminat perquè Pedro Sánchez governa"

Jesús Lecha, en una imatge d'arxiu

Els veïns de Morella “no veuran culminat en 2021 l’últim tram de la N-232 que connecta amb la ciutat perquè el PSOE ha descartat la partida que permet la seva conclusió. Ha estat el PSOE, el que de manera reiterada, ha dilatat en el temps l’execució d’aquest projecte que va promoure el Govern de Mariano Rajoy i que avui està al 50% quan hauria d’estar acabat. Nosaltres continuarem lluitant per ella a través d’esmenes”.

Ho diu Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, qui ha aprofitat la visita de la delegada del Govern Gloria Calero a les obres de la N-232 i al Parador per a qüestionar el bloqueig que de manera conscient exerceix el PSOE a aquestes infraestructures. “La construcció de la N-232 va ser possible gràcies a l’obstinació del Partit Popular i el projecte no està avui culminat perquè Sánchez governa”. “Una moció de censura que només ha provocat pèrdues per a la nostra província: ens quedem sense N-232 i sense el desdoblament de l’A7”.

Des del Partit Popular, “hem presentat esmenes al PGE amb l’objectiu que Sánchez reconsiderés la seva negativa a invertir a Morella. No obstant això, qui hauria de defensar aquest objectiu comú, que és l’alcalde, es dedica a fer seguidisme del seu cap de files i les conseqüències les sofreix Morella, que un any més veurà com el Govern del PSOE li dóna l’esquena”.

Per a Lecha, “ha estat l’acció del PP des de l’oposició a Morella la que ha provocat que l’alcalde, per vergonya, reivindiqui el que la nostra ciutat mereix per justícia”. De fet, “en l’última visita del ministre a Castelló ni es va nomenar la N-232 ni tampoc l’A7. I no ho va fer perquè el PSOE no té gens d’interès a invertir a Morella, a actuar a la nostra província”.

El portaveu popular ho considera “una trista notícia, especialment per a Morella, administrada per un equip que governa per al PSOE, no per als veïns. I mentre l’alcalde defensa les seves sigles desatén les necessitats de les famílies, que avui continuen esperant que compleixi la bateria d’accions que es va comprometre a emprendre en plena pandèmia, al fet que retiri l’amiant del Espai Firal, al fet que garanteixi la seguretat dels escolars amb la infermeria escolar que es neguen a habilitar o al fet que baixe els impostos amb la mateixa convicció amb la qual es van pujar ells els sous”.

“La realitat és ben diferent, ni es rebaixa la pressió fiscal a les famílies, ni s’ajuda als autònoms i pimes, ni es negocien inversions en la Diputació de Castelló com tampoc es lluita per exigir al PSOE que finance des de Madrid projectes com la N-232 o el Parador. Guanya el PSOE i perd Morella”, ha conclòs el portaveu del PP.

Directe