Peníscola inclou en els comptes la millora del parc de cal·listènia als Pressupostos Participatius

Aquesta setmana s'ha obert l'urna de la votació popular a la qual es presentaven dues propostes més

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Peníscola ha finalitzat aquesta setmana el procés de votació de propostes per als Pressupostos Participatius per a resoldre quina d’aquestes s’inclouria en el pressupost municipal de l’any pròxim.

Tots els majors d’edat empadronats en el municipi han tingut dret a votar les propostes informades favorablement pels tècnics municipals després d’haver-se rebut al llarg del mes de setembre.

Tal com estableix el procediment, després de la recepció de propostes; els tècnics municipals les van avaluar i van informar per a constatar que s’ajustaven a competències municipals, es van efectuar les memòries valorades corresponents per a saber el cost de cada inversió proposada i posteriorment, només les propostes favorablement informades pels tècnics municipals van passar a ser estudiades per la Junta de Portaveus i les candidates, en aquest cas tres, sotmeses a votació.

Concretament, les tres propostes informades favorablement van ser proposades pel Consell d’Infància i Adolescència Local (CIAL) i estaven totes relacionades amb la millora i ampliació de les instal·lacions esportives municipals: la creació d’una pista de vòlei, l’ampliació i millora del parc de cal·listèia de la platja Sud i la creació d’un espai poliesportiu a l’aire lliure com a millora a l’actualment situat en les proximitats de la plaça Constitución.

El procediment de votació ha consistit en el depòsit de paperetes en una urna situada en el SAC, precintada per funcionaris municipals abans d’iniciar la votació.

La proposta guanyadora ha resultat ser la que contempla la millora i ampliació del parc de cal·listènia situat a la Platja Sud, amb una inversió prevista d’uns 6000€.

Directe