L’Ajuntament i els gaiteros renoven el conveni

Els músics realitzen eixides en festivitats i ensenyen a l'escola

L’Ajuntament i els gaiteros renoven el conveni

L’Ajuntament de Morella i els Gaiteros han renovat el conveni de col·laboració que uneix ambdues entitats. Un acord que s’ha adaptat a la realitat de la COVID-19 i que ha afectat molt a les activitats que realitzen els músics.

Aquest conveni és d’una quantia econòmica menor que altres anys ja que no s’han pogut fer la gran majoria d’activitats que es solen portar a terme durant l’any. Amb vista al 2021, s’espera poder recuperar molts dels actes del calendari.

Els gaiteros surten a tocar en moltes festivitats locals i comarcals. A més, també s’encarreguen d’ensenyar gaita i tabal a l’Escola de música de Morella. Aquesta activitat no s’ha vist interrompuda per la pandèmia i les classes han seguit celebrant-se, tant presencialment -quan ha sigut possible-, com de forma telemàtica.

José Vicente Castel és membre dels Gaiteros de Morella

L’Ajuntament de Morella continua renovant els convenis amb les diferents associacions del poble per a donar suport a la societat civil esperant que al 2021 es puga anar recuperant la normalitat.

Directe