El PP exigeix a Ximo Puig finançar la retirada de l’amiant del Espai Firal

Les esmenes del PP al pressupost de la Generalitat exigeixen també 1,5 milions per al Colomer-Zurita

El sostre va sofrir desperfectes recentment

El Grup Municipal del Partit Popular a Morella ha elevat esmenes al pressupost de la Generalitat Valenciana “amb l’objectiu que el Consell actue a el Espai Firal els danys en coberta del qual urgeixen una solució. La uralita existent obliga a finançar un pla específic per a retirar l’amiant que posseeix la coberta i a finançar uns costos que Morella ha d’agilitar i exigir al Consell que ho financie”. És una de les esmenes que Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, ha presentat al Consell “a fi d’injectar 3.850.000 euros en la localitat que permetin “donar solució als problemes que ens afecten. I sense cap dubte, la reparació d’aquesta coberta ho és”.

Per a aquest projecte Lecha reclama “200.000 euros al Consell i exigeix, així mateix, un pla de xoc de 500.000 euros per a rehabilitar, sanejar i reforçar els habitatges que a Morella i Ortells sofreixen problemes d’estabilitat per humitats i moviment de terres”. També reclama “la millora dels accessos a la Pobla de Alcolea amb 50.000 euros “perquè els més petits no poden ser sempre els més oblidats”.

Jesús Lecha, en una imatge recent

Per això, partint de les necessitats bàsiques per a la ciutat i els seus pobles, Lecha reclama “l’atenció per a l’urgent sense oblidar el necessari”. Perquè Ximo Puig “ha tornat a oblidar la inversió de 1,5 milions per al condicionament de l’edifici Colomer-Zurita i una altra partida d’idèntica quantia per a rehabilitar i restaurar la porta de les Verges de l’Arxiprestal”. Finalment, “també esperem que es recordi de la rehabilitació de l’Església de l’Asunción d’Ortells”, per a la qual el portaveu reclama una inversió de 100.000 euros.

Les accions en matèria d’inversió les lliga a més a altres necessitats “que són bàsiques per al nostre municipi”. El metge setmanal als pobles que depenen de Morella, “ha de facilitar l’atenció domiciliària per a evitar el desplaçament del malalt”. Així mateix, també “considerem fonamental subvencionar a les pensions més baixes per a accedir al Centre de Dia, així com modificar les bases de la convocatòria ARRU, perquè no es discrimini als ciutadans d’un municipi pel carrer on viu”.

Des del Partit Popular, “confiem que atenguen tota aquesta bateria de necessitats. Perquè no són qüestions trivials i Morella i els seus pobles mereixen tota l’atenció que el PSOE, un any més, pretén negar-nos”, ha considerat el regidor.

Directe