L’Ajuntament de Peníscola adjudica l’obra de reasfaltat del vial d’accés al col·legi

En els pròxims dies s'executarà l'obra de millora de la seguretat del vial

L’Ajuntament de Peníscola ha adjudicat l’obra de reasfaltat del vial d’accés al Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària de la població. El projecte ha romàs en exposició pública, després de la qual la Regidoria d’Urbanisme va procedir a la tramitació administrativa per a l’adjudicació de l’obra, tràmit que ja s’ha resolt, aquesta mateixa setmana.

Després de l’adjudicació a Becsa, l’àrea d’Urbanisme estima que l’obra podria executar-se a mitjan de la setmana que ve i estar finalitzada abans de les festes nadalenques. El projecte contempla la millora de la seguretat del carrer mitjançant la millora del paviment i preveu una inversió municipal d’uns 46.000 euros.

Directe