L’Ajuntament cedeix a la Generalitat els terrenys per a la rotonda de la CV-11

Es tracta d'un punt d'accés essencial des del nord del terme fins a la urbanització Panoràmica

L’Ajuntament de Sant Jordi ja ha posat a la disposició de la Generalitat Valenciana els dos terrenys que li sol·licitava per a escometre les obres de la rotonda en la CV-11, reclamada pels veïns del municipi els últims anys. Es tracta d’un punt d’accés essencial des del nord del terme fins a la urbanització Panoràmica.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha assenyalat que “confia que la Conselleria comence ja els treballs sense més demora perquè aquesta rotonda és la porta d’entrada tant dels turistes com dels veïns de Panoràmica. A més, és un punt negre, en el qual hi ha hagut molts accidents els últims anys”.

La Generalitat, en els pressupostos dels últims anys, sempre ha posat una xicoteta partida nominativa de la rotonda de la intersecció de la CV-11, encara que a més de no haver-se executat, és insuficient per a escometre aquest important projecte per al municipi. No obstant això, i encara que els dos últims anys l’Ajuntament ha fet esmenes als pressupostos de la Generalitat, l’alcalde ha confirmat que “enguany no l’hem presentada perquè, una vegada avançats tots els treballs per a disposar ja dels terrenys, estem convençuts que sí que escometran les obres. Els donem aquest vot de confiança esperant que agilitzen ja l’obra”.

La Conselleria ja ha fet a l’Ajuntament tots els tràmits de l’expropiació dels terrenys de particulars i dues xicotetes parcel·les de l’Ajuntament de Sant Jordi. Com ha confirmat Iván Sánchez, “el 15 d’agost ja signem l’expropiació de dos terrenys que té allí l’Ajuntament, perquè les puga tindre a la seua disposició la Generalitat i així puguen posar en marxa ja les obres de la rotonda”.

Un punt negre
d’accidents

En vista que l’Ajuntament ja ha cedit els terrenys per a la rotonda de la CV 11, en la intersecció de la CV11 amb Panoràmica i Ulldecona, sol·licita a la Generalitat que no demore les obres i que les traga a licitació al més prompte possible per la importància que té per a la urbanització Panoràmica.

Cal recordar que quasi tots els turistes de la Urbanització Panoràmica arriben per aquesta carretera i a més és un punt negre, on hi ha accidents tots els anys. És una demanda de tots els veïns de Panoràmica i per això, des de l’Ajuntament de Sant Jordi han instat a la Generalitat que faça ja aqueixa obra.

Directe