Peníscola inaugura el seu Mercat Nadalenc a la Plaça Santa Maria

Romandrà obert fins al proper 8 de desembre

Aquest matí s’ha inaugurat el mercat de Nadal a la Plaça Santa Maria de Peníscola, una cita comercial que es celebra cada any amb motiu de la celebració de el pont de desembre impulsada des de la regidoria de Comerç de l’ajuntament.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat avui el recinte ambientat i decorat amb motius nadalencs, el qual romandrà obert fins al proper 8 de desembre. Els diferents llocs ofereixen productes d’artesania, joguines, decoració, alimentació, moda o accessoris en un enclavament singular, als peus de el casc antic. En aquesta edició de l’Mercat Nadalenc participen un total de 14 establiments locals.

El control d’aforament, la distància entre casetes i el compliment de les normes de seguretat en el recinte van a càrrec de dues persones contractades per l’Ajuntament de Peníscola a través del Pla d’Ocupació Social ECOVID amb la col·laboració de l’servei GVA LABORA.

Directe