El PP de Morella denuncia que “el PSOE vote no al Parador de Turisme”

El PP havia presentat al Congrés una esmena per a dotar amb 100.000 euros la redacció del projecte de construcció

El PP de Morella denuncia que “el PSOE vote no al Parador de Turisme”

Morella no tindrà en 2021 “un sol euro per a llançar la construcció del Parador de Turisme que des de fa anys reclama la localitat”, segons denuncia Jesús Lecha, portaveu del PP a l’ajuntament de Morella, donat que “el PSOE ha decidit tombar l’esmena que el PP havia presentat al Congrés dels Diputats per a dotar amb 100.000 euros la redacció del projecte de construcció d’una infraestructura que és crucial per al desenvolupament de Morella, la comarca i la província”, segons fonts populars.

La iniciativa, defensada per Óscar Clavell, diputat nacional, i coordinada per la secretària general del PP al Senat, Salomé Pradas, “reivindicava una demanda justa per a la nostra província que el PSOE s’obstina a negar”.

En l’actualitat, “s’estan realitzant les cates prèvies a la construcció. No obstant això, sense diners mai es desbloquejarà una obra fonamental per a Morella i la província”. “Un projecte”, explica Llet, “que és un indubtable motor econòmic que genera una riquesa d’incalculable valor a tot el territori”, explica Lecha.

“La decisió del PSOE de negar-nos aquesta inversió no sols és una mala notícia per a la localitat, també per a la província. I quan des de l’alcaldia s’hauria d’actuar per a frenar aquest càstig al nostre municipi, ens trobem amb un alcalde, Rhamsés Ripollés, que continua callat, acatant el maltractament del seu partit i protegint les sigles del PSOE, en lloc de defensar les necessitats del poble que governa”.

Segons el popular, “aquest llast per a Morella, no impedirà que continuem reivindicant al Senat la inversió que per justícia mereix el nostre municipi”. Així les coses, tal com ha explicat Pradas, l’esmena s’elevarà al Senat amb l’objectiu que “prevalgui l’interès general enfront d’un govern socialcomunista que prefereix pactar amb Bildu i ERC, amb els hereus polítics d’ETA i els secessionistes, que amb el PP pel bé de Morella i de la província”.

Directe