L’Ajuntament inicia els tràmits per recuperar Protecció Civil

El Consistori ha arribat a un acord amb el Consorci Provincial de Bombers per adherir-se a l'Agrupació de Voluntaris

L’alcalde Guillem Alsina, acompanyat pel cap de la Policia Local, Juanma Domènech i el regidor de Ciutadans, Emmanuel Herrera, va viatjar ahir fins a Castelló per reunir-se amb el Consorci Provincial de Bombers per a la recuperació del servei de Protecció Civil a Vinaròs. Cal destacar que es tracta d’una proposta que el regidor Herrera va presentar el passat mes de març a l’Ajuntament i des del Govern Municipal es va valorar molt positivament.

Alsina ha destacat que “la reunió d’ahir a Castelló ha sigut un pas molt important per a la recuperació de Protecció Civil, gràcies a l’acord al que s’ha arribat amb el Consorci Provincial de Bombers, que suposarà formalitzar la subscripció d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vinaròs i el mateix Consorci”. Aquest acord permetrà adherir-se a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

D’altra banda, durant la reunió també es van establir les bases per a poder dur a terme cursos de formació a través del mateix Consorci per a les persones voluntàries que vulguen formar part de l’Agrupació de Voluntaris.

Directe