Sant Mateu protegeix els fanals dels pixats dels gossos

Des de l'ajuntament han invertit en un innovador sistema de protecció

“Si les nostres mascotes orinen cada dia damunt dels fanals es produeix la corrosió de la base, i podria ocasionar algun accident en el futur”. És per això que, des de l’ajuntament de Sant Mateu hem invertit en un innovador sistema de protecció patentat per l’empresa UltraProtek en els nous fanals del carrer Pere Jaume Esteve. Aquest sistema consisteix a aplicar una resina plàstica especial que impedeix l’oxidació de la base del fanal, allargant la seua vida útil”

No obstant les mesures preventives que es pugen prendre, “des de l’Ajuntament de Sant Mateu recordem que la via pública és de tots i totes, i que per respecte a la resta de persones les mascotes no poden fer les seues necessitats sobre el mobiliari urbà. Al mateix temps recomanem portar una botella d’aigua per diluir l’orí i evitar les males olors. Perquè si volem viure en un poble més net i sostenible, tots hem de ser solidaris i aportar el nostre granet de sorra”

Directe