Benicarló rebrà 64.000 euros del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics

L’ajuda servirà per a sufragar les despeses generades per la covid-19

Benicarló serà un dels 86 municipis de la província de Castelló que rebrà l’ajuda econòmica de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló per a fer front a les despeses generades per la covid19. L’ajuda s’atorgarà a través del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics i suposarà una subvenció total de 64.208 euros: 32.104 euros els aportarà la Generalitat i 32.104 euros els aportarà la Diputació.

Les dos ajudes, tant la de la Generalitat com la de la Diputació, es faran efectives abans de finalitzar el 2020.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha assenyalat que «no hem d’oblidar que aquest estiu hem fet un treball molt important des de l’Ajuntament per tal de poder oferir una destinació turística segura per a tothom, tant per als turistes com per als residents». «No hem escatimat en recursos —ha afegit la regidora— a l’hora d’oferir serveis de qualitat i segurs, tal i com requerien les circumstàncies, i aquesta ajuda ens servirà per a sufragar totes les despeses».

Pel que fa a la Generalitat, el Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics destinarà per a l’exercici 2020 un total de 4,5 milions d’euros que beneficiaran 252 municipis de la Comunitat Valenciana. El Fons, que va començar amb una dotació de 500.000 euros, ha multiplicat per 9 el seu pressupost per tal d’ajudar a revertir la situació que estan patint les destinacions turístiques de la Comunitat per les repercussions de la pandèmia de la covid19.

Directe