L’alcalde de Traiguera reivindica una depuradora a la Font de la Salut

En una reunió a Diputació l'alcalde també demana una residència per a majors

El president de la Diputació amb l'alcalde de Traiguera

El president de la Diputació, José Martí, i l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, han abordat el problema detectat en la pedania de la Font de la Salut per la inexistència d’una depuradora. Ha sigut en el transcurs de la reunió que han mantingut al Palau de les Aules, en la qual s’han repassat diversos assumptes d’interés per a aquesta localitat del Baix Maestrat.

En la trobada també ha participat el tinent d’alcalde, Kevin Salvador. Els regidors han plantejat la necessitat de donar solució a aquesta manca mediambiental que es produeix en un entorn de marcat interés turístic, mitjançant l’actuació tècnica que es considere més oportuna.

Els representants de l’Ajuntament de Traiguera també han sol·licitat ajuda per a afrontar els serveis d’arquitectura municipal, el cost econòmic dels quals resulten inviables per a les arques municipals.

Un altre assumpte plantejat per l’alcalde ha sigut la inexistència d’un centre de dia o una residència per a majors. En la seua opinió, una infraestructura d’aquesta naturalesa ajudaria a augmentar el catàleg de serveis que es presta a la població i a fixar població al territori.

Directe