Diputació aborda la crisi de l’oci nocturn amb representants del sector

José Martí explica que s'estan buscant com donar ajudes als sectors que més estan patint la pandèmia

La Diputació està treballant amb els serveis tècnics de la casa per a trobar fórmules que facen possible l’articulació de possibles ajudes a les empreses dels sectors que més estan patint els rigors de la crisi originada per la pandèmia. Així ho ha expressat el president, José Martí, en el transcurs de la primera reunió de la taula de treball amb els professionals d’aqueixa activitat que s’ha celebrat hui al Palau de les Aules. Es tracta d’una trobada en la qual també han participat la diputada de Turisme, Virginia Martí; els portaveus de Pspv-Psoe, Partit Popular i Ciutadans, Santi Pérez, Vicent Sales i Cristina Fernández, i el diputat de Compromís, Pau Ferrando. La taula s’ha constituït per a donar compliment a la declaració institucional aprovada en el ple celebrat el passat 20 octubre amb el suport de tots els grups representats en la institució.

El president ha assenyalat que ha sigut «una reunió positiva» que ens ajuda a continuar prenent consciència de «la greu situació per la qual està travessant un sector que roman tancat des de fa molts mesos». A més, ha comentat que ha «sigut una trobada presidida per la cordialitat i la sinceritat, en el qual la representació política de la Diputació ha explicat als empresaris de l’oci nocturn que s’estan buscant mesures pal·liatives que resulten compatibles amb les seues limitacions pressupostàries i competencials».

Tant el president com els grups de l’equip de govern i de l’oposició han mostrat la seua comprensió i solidaritat amb un sector que en el conjunt de la província compta amb prop de dos-cents locals i del qual depenen al voltant de mil famílies.

Directe