Peníscola prioritzarà la seguretat i la promoció turística als pressupostos

La regidora de l'àrea es reuneix amb els representants de les agrupacions empresarials per a consensuar projectes i abordar els reptes que planteja l'era covid

La platja de Peníscola, aquest estiu

Les diferents àrees de govern de l’Ajuntament de Peníscola estan treballant en la confecció del projecte de pressupostos per a 2021 amb l’objectiu de sotmetre’l a votació plenària abans de la finalització de l’any present.

L’àrea de Turisme, amb un esborrany ja avançat després de dur a terme la celebració del Consell Sectorial de l’àrea fa escasses setmanes, ha mantingut una trobada amb els representants de la patronal local, Agretur, amb l’objectiu de compartir visió i propostes per a abordar els reptes que planteja l’actual escenari de pandèmia per al sector.

Administració i representants empresarials han coincidit a fer una lectura positiva de l’estratègia mantinguda durant aquesta campanya d’estiu passada en la qual s’han destinat importants recursos a garantir la seguretat de la destinació.

Les mesures preses en platges i espais públics, així com la coordinació mantinguda entre Policia Local i empreses per a la implementació de protocols i l’acompliment de les recomanacions de seguretat sanitària han sigut claus per a evitar contagis i garantir la seguretat.

Aquesta aposta es veurà també reflectida en els pròxims pressupostos, en els quals es mantindrà la inversió per a disposar d’informadors en via pública, per exemple.

Pel que respecta a la promoció, el sector aposta per reivindicar la capacitat de càrrega de la destinació, els seus espais naturals i l’amplitud de les seues platges per a continuar oferint-se com una destinació òptima per al gaudi del descans en família sense aglomeracions.

En matèria de promoció, l’administració apostarà per reforçar i ampliar recursos, posant en valor l’èxit d’aquest estiu pel que respecta a la contenció del virus i la condició de destinació segura de la localitat.

La regidora de l’àrea, Raquel París, s’ha mostrat agraïda als representants empresarials pel seu tarannà col·laborador i s’ha compromés a abordar, al costat de la resta d’àrees, millores en infraestructures, com la senyalització turística, així com l’ampliació de la programació de l’agenda d’activitats, tal com s’està fent des d’inicis del mes de setembre, per a contribuir a la dinamització de l’activitat econòmica més enllà de la temporada d’estiu.

Directe