Peníscola reforçarà la seguretat en el seu pressupost per a 2021

Els comandaments policials, juntament amb l'alcalde, responsable de la delegació de Governació, valoren l'adquisició de càmeres de seguretat

El primer edil, que aquest mandat ostenta la delegació de Governació i Policia Local, ha valorat les diferents propostes del cos de policia i les traslladarà a la Regidoria d’Hisenda perquè siguen tingudes en compte en l’encaix pressupostari per a la confecció del projecte de pressupostos de l’any pròxim.

“La nostra voluntat és aprovar el pressupost abans que finalitze enguany i començar el primer de l’any amb el nou pressupost en vigor” ha explicat.

Així, les diferents àrees ja estan treballant en les seues propostes per a disposar del projecte pressupostari en les pròximes setmanes.Concretament, Martínez ha transmés la seua voluntat de reforçar la seguretat per a l’any que ve, un dels “tres pilars del pròxim pressupost, juntament amb el reforç de l’assistència i benestar social i el suport i dinamització dels sectors productius” ha explicat.

En matèria de seguretat, “treballem per ampliar les nostres capacitats per a garantir la seguretat de les nostres veïnes i veïns” ha concretat, fent referència a l’adquisició de càmeres de seguretat per al control del trànsit i els fluxos de vehicles; així com per a la seguretat dels edificis públics; a més, ha traslladat la seua voluntat de “ampliar els equips de protecció per als nostres agents, disposar de pressupost per a reforçar la presència policial amb operatius especials i dotar-los d’equipaments que contribuïsquen a l’eficàcia de les seues actuacions” com algunes de les propostes per als comptes de l’any pròxim.

L’alcalde ha agraït als comandaments policials el treball realitzat per als preparatius del nou pressupost, felicitació que ha volgut fer extensiva a tota la plantilla per la tasca duta a terme al llarg d’aquests difícils mesos de pandèmia

Directe