Mor un home després de caure a la mar en el port de Benicarló

Faltant l'autòpsia pertinent, es desconeixen les causes de l'incident

Imatge d'arxiu

Un home d’uns 60 anys ha sigut trobat mort aquest matí després de caure a l’aigua en el port de la localitat de Benicarló. De moment es desconeixen les causes de l’incident, que s’hauria pogut produir en dies anteriors encara que el cadàver s’ha trobat fins aquest divendres. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha notificat que el cos de la víctima ha sigut trobat entre unes barques sobre les 9 del matí.

Fins al lloc dels fets s’ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic i un metge d’atenció primària que va confirmar la mort de l’home. En els pròxims dies se li practicarà l’autòpsia a la víctima que determinarà les causes de la mort.

Directe