Amposta s’interessa pel model de gestió del Mercat Municipal de Vinaròs

El consistori català el considera un model a seguir

L’alcalde de Vinaròs, Gulliem Alsina i la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, han rebut a l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, que s’ha traslladat fins a la localitat per conéixer el model de gestió del Mercat Municipal. Cal destacar que l’any passat les instal·lacions van aconseguir la distinció de Mercat Excel·lent que atorga la Generalitat Valenciana en reconeixement a la bona qualitat dels productes i l’atenció que s’ofereix als clients, fruit de la gran tasca desenvolupada per part de l’Associació de Venedors, amb el suport de l’Ajuntament.

L’alcalde Alsina ha destacat que “es tracta d’un gran honor per a Vinaròs que l’Ajuntament d’Amposta es fixe en el model de gestió del nostre Mercat Municipal per a exporta-ho a la seua localitat, una mostra de l’excel·lent feina conjunta que s’està realitzant de les instal·lacions, per part dels venedors i el Consistori”. D’altra banda, assenyalava que des de l’Ajuntament d’Amposta també s’han mostrat molt interessats en la forma de gestionar els residus del Mercat, un model basat en la sostenibilitat i el respecte cap al medi ambient.

Per la seua banda, la regidora Fibla ha comentat que “un dels aspectes diferenciadors del nostre Mercat és l’espai gastronòmic, una zona on els clients poden degustar els productes de les parades i on també es fan demostracions culinàries per part dels xefs de la comarca amb els productes de proximitat”. En aquest sentit, Fibla insistia que l’objectiu és fer del Mercat un referent de qualitat i gastronòmic.

L’alcalde Tomàs ha agraït a l’Ajuntament l’atenció rebuda i remarcava que Vinaròs disposa d’un Mercat excel·lent amb un model de gestió que es pot traslladar fins a les instal·lacions d’Amposta per tal de donar un nou impuls al comerç i productors locals.

Directe