La Policia Local identifica 20 persones i instrueix 6 denúncies per tinença de drogues

Aquest cap de setmana s’han intruït diligències de prevenció en una baralla a la plaça de la Constitució i s’ha iniciat una proposta de sanció per realització de grafitis

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Benicarló ha continuat amb l’operatiu especial fixe per a vigilar les zones on habitualment es reuneixen els joves durant les nits, especialment en places i parcs de la ciutat.

Concretament, a través de la unitat canina s’han realitzat tasques de vigilància i prevenció del consum de drogues, estupefaents i substàncies il·lícites. Com a conseqüència de l’operació, s’han realitzat 6 denúncies administratives per tinença de drogues.

Paral·lelament, el control de places i carrers per tal d’evitar la concentració de persones a la via pública i controlar el compliment de les mesures d’higiene i seguretat ha donat com a resultat la identificació de 20 persones, algunes d’elles per baralles a la plaça de la Constitució i altres per realització de grafitis al carrer dels Vinaters. En el cas de la baralla s’han intruït diligències de prevenció, mentre que en el cas dels grafitis s’ha iniciat una proposta de sanció.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha destacat «l’excel·lent treball que està duent a terme la Policia Local per a evitar rebrots de covid19 amb dispositius especials en les places i parcs de Benicarló, amb especial atenció en el control d’aglomeracions i botellons».

Directe