Morella i Turisme Comunitat Valenciana renoven el conveni de col.laboració

Les dos entitats continuaran col·laborant pel bon desenvolupament de l’Oficina de Turisme

El Patronat de Turisme es reuneix avui per fer valoracions de l’estiu marcat per la Covid-19, informar sobre els primers cursos del CDT Morella-Els Ports i preparar noves accions de promoció
L’Ajuntament de Morella, en el ple que es celebrarà demà, aprovarà la renovació del conveni de col·laboració que manté amb Turisme Comunitat Valenciana per tal de seguir amb el treball conjunt que les dos institucions venen mantenint amb el Programa de la Xarxa Tourist Info

Mitjançant aquest acord, nascut a l’abril del 2007, l’Oficina de Turisme de Morella es va integrar a la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana i amb este nou conveni es continua apostant en la seua millora continua en quan a contingut, tecnologies, així com en la col·laboració de promoció amb tota la xarxa d’oficines de la Comunitat Valenciana i la formació i suport al personal.

Per la seua banda l’Ajuntament de Morella es compromet a sostenir material i econòmicament la oficina, assumir el personal, concedir els permisos per a la seua formació i mantenir la imatge de la oficina d’acord amb la xarxa d’oficines de la Comunitat.

Segons Mari Carmen Escuder, regidora de Promoció Turística de Morella ‘les dos parts tenim la ferma voluntat de continuar amb este treball positiu per a la promoció i recolzament de tot el sector amb la Tourist Info de Morella. A més és una oficina molt ben valorada i agraïm el treball de tot el personal’.

El Patronat de Turisme
analitza l’estiu

Esta nit tindrà lloc una nova reunió entre l’Ajuntament de Morella i els empresaris turístics. S’analitzaran les dades de la campanya d’estiu en esta situació marcada pel Coronavirus. Morella ha sigut un destí que ha funcionat molt bé i la resposta dels visitants ha sigut molt positiva.

Des de l’Ajuntament s’agraeix ‘el treball i col·laboració conjunta que ha demostrat la gran fortalesa que tenim com a destí també en moments complexos com els que vivim. Des de la unió hem de continuar treballant’.

Per altra banda també s’informaran del primers cursos que es realitzaran en el nou CDT Morella-Els Ports que donaran inici el proper 28 de setembre amb el curs de ‘Formació bàsica en higiene, manipulador d’aliments i control d’al·lèrgens’. Durant octubre i novembre altres cursos seran sobre cuina de bolets, pa amb massa mare, gastronomia km.0, tall de pernil i servei, viure sense gluten, així com fonaments per a la gestió de destins turístics intel·ligents o de marketing digital i social media.

Per últim, cal destacar que el sector turístic ja treballa en la preparació de noves accions promocionals per a la temporada de tardor, uns dels mesos més atractius per visitar Morella i poder gaudir de la gastronomia com els bolets, els monuments o la natura entre altres recursos. Al igual que es comença a plantejar una nova edició de les jornades gastronòmiques més importants de la ciutat com són les de la trufa que tindran lloc a principi de 2021.

Directe