Peníscola reforça la neteja i programa diverses desinfeccions en el col·legi

L'alcalde Andrés Martínez ha visitat les instal·lacions abans del començament del nou curs

Peníscola reforça la neteja i programa diverses desinfeccions en el col·legi

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha visitat avui el centre públic d’educació infantil i primària de la localitat, el CEIP Jaime Sanz, després d’haver coordinat una trobada entre la direcció del mateix i el responsable municipal del contracte de neteja d’edificis públics.”Estem a escassos dies de la reobertura del centre i hem dut a terme múltiples millores i escomès actuacions per a garantir l’accessibilitat i seguretat del recinte” ha explicat el munícipe, destacant la col·laboració de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

Durant el matí, el primer edil ha pogut comprovar la intensiva tasca dels docents i equip directiu del centre, al costat del regidor de l’àrea de Cultura i Educació, Ramón Simó, amb qui ha acudit al col·legi mentre els treballs de condicionament i posada en marxa de les aules van a contrarellotge.

“Ens hem compromès a destinar tants recursos com siguin necessaris en aquests dies previs a la reobertura per a garantir la higienització i neteja del recinte” ha explicat l’alcalde, que ha estat en contacte amb l’AMPA del centre i el col·lectiu docent per a identificar i poder programar la cobertura de necessitats les necessitats en aquest sentit. A més, el primer edil ha anunciat una nova desinfecció general en tot l’edifici i el seu entorn abans d’obrir les classes, acció que es programarà de manera periòdica també al llarg del curs.

Martínez ha destacat que des de l’Ajuntament s’incrementarà la partida de neteja de dependències municipals en 33.000 euros anuals, aportació el major beneficiari de la qual serà el propi centre escolar.

Directe