La Mancomunitat Alt Maestrat proporciona treball i serveis

El pressupost aprovat de 260.000 euros permet aquesta prestació

La Mancomunitat Alt Maestrat ha aprovat uns pressupostos que ascendeixen a 260.000 euros i permeten prestar nombrosos serveis i crear ocupació als pobles que s’integren en ella: Ares del Maestrat, Culla, Benassal, Vilar de Canes, la Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella.

“Els llocs de treball directes que es proporcionen són 7 en àrees de serveis socials, administració, secretaria, agència d’ocupació i desenvolupament local, joventut i igualtat”, així ho afirmava la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Benassal Mari Luz Monterde.

També ha comentat la presidenta que que es van a oferir nombrosos serveis que beneficiaran a totes les localitats. Recalca que ,joves del territori formats en la universitat han trobat llocs de treball.

La Mancomunitat es converteix en un agent ocupador en una de les zones més despoblades de la Comunitat Valenciana. A més, està treballant en la digitalització de la gestió i també en l’extensió dels serveis de les competències que té assignades.

Directe