Els Ports segueix sumant positius per coronavirus

El centre de salut de Forcall compta amb vuit contagiats, sis més que la setmana passada

Forcall, en una imatge d'arxiu

La comarca dels Ports segueix sumant nous positius als brots ja existents segons les dades que aporta la conselleria de sanitat. D’aquesta manera, a data d’aquest dilluns 31 d’agost Forcall comptaria amb almenys vuit positius registrats al seu centre de salut, sis més que la setmana passada tot i que els nosus possitius no són residents del poble segons fonts de l’Ajuntament de la localitat. Morella, per la seua banda compatría amb catorze positius, un més que el divendres, i Vilafranca amb dos contagiats que serien nous. A més, segueixen els brots de Cinctorres i Olocau del rei que segons Sanitat comptarien amb tres i quatre positius respectivament.

D’aquesta manera, el País valencià ha registrat des de l’última actualització 789 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, 20 a Castelló que segueix sent la província menys afectada. D’altra banda, s’han donat 955 altes a pacients amb coronavirus i en aquests moments hi ha actius 5.616 casos, la qual cosa suposa un 17,17% del total de positius. D’altra banda, s’ha registrat 1 defunció per coronavirus, per la qual cosa el total de defuncions ascendeix a 1.510 persones.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 373 persones ingressades: 36 a la província de Castelló, amb 7 pacients en UCI; 100 a la província d’Alacant, 14 d’ells en l’UCI; i 237 a la província de València, 24 d’ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 820.049, de les quals 678.316 han estat a través de PCR i 141.733 mitjançant test ràpid. Pel que fa a les residències avui dia, hi ha algun cas positiu en 36 residències de majors 3 a la província de Castelló.

Directe